Зъл демон зад библейска външност. Така окръжният прокурор на Разград Тихомир

...
Зъл демон зад библейска външност. Така окръжният прокурор на Разград Тихомир
Коментари Харесай

Окръжният прокурор на Разград: Децата са били вкъщи, когато баща им е убил майка им

" Зъл дявол зад библейска осанка. "  Така окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров охарактеризира арестувания за убийството на 40-годишната Силвия в Разград неин брачен партньор Пабло Санчес в четвъртък по обяд.

44-годишният мексиканец с паспорт на Кралство Испания по същото време беше на разпит и към този миг полицията и прокуратурата нямаха визия за претекстовете, които са предиздвикали Санчес да извърши такова тежко закононарушение. Криминалистите обаче имали информация, че мексиканецът е правил принуждение над дами и в други европейски страни, а удостоверение на това се чакало по линия на интернационалния полицейски продан, написа Монитор.

Силвия изчезнала в събота, а в понеделник родителите и я оповестили за търсене.  В търсенето и се присъединили доброволци и горски чиновници. В ноща против четвъртък на четири места по пътя сред Разград и гара Разград били открити разчленени човешки остатъци, които се оказали на търсената жена.

Към брачна половинка на жертвата паднали и първичните съмнения. Той обаче се защитил с оправдание, че е бил на други места в хипотетичния миг на изгубването и убийството на жена му.  В следствието на разградските криминалисти се присъединили и техни сътрудници от ГДНП. Ключът към килъра се оказали камери за видеонаблюдение в Разград, които раздрусали алибито на Санчес. Видеокамерите го заковали, че лъже. След като схванал за камерите мексиканецът се пречупил и почнал да сипе самопризнания и да оказва помощ на полицията с цел да облекчи ситуацията си. В ранния следобяд в четвъртък брифинг по случая дадоха шефът на ОДМВР в Разград Диян Минков и окръжният прокурор Тихомир Тодоров, само че към часа на тяхното изказване със Санчес се организираха към момента разпити и полицията не разполагаше с информация за претекстовете за самото ликвидиране.

Според окръжния прокурор Тодоров арестуваният е мексиканец по генезис, само че натурализиран испански жител и за задържането му ще бъде известено посолството на Кралство Испания. Според обвинител номер 1 на Разградския правосъден регион Пабло Санчес бил високо ерудирана персона, приключил бил стопанска система в Мексико Сити, работел на висока позиция на летището в Тенерифе, знаел пет езика, с богата обща просвета. " Но загуби битката с разградските криминалисти. “ 

Убийството е осъществено в жилището, в който живеело петчленното семейство на килъра и жертвата в бл. " Трапезица “ в Разград. В момента на убийството в жилището са били и трите им деца – на 5, 8 и 16 години, само че от прокуратурата не разясниха дали децата са разбрали какво се случва. В деня на откриване на убийството най-голямото от децата имало рожден ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР